WELCOME

HOME SWEET HOME

Jumaat, 2 Mac 2012

Soklan cepumas dari misi...

Salam..

Bulan Mac menjelma...baru la aku ada secebis masa untuk mencoret..ewahhhh!!
Bizi gilerrr....rumah pun dah serupa setor gituuu...

Ok la....nak merepek apa petang2 buta ini...
Masukkan gambar si buntat pun ok jugakk...


ok...ni gambar baru snap tadi...semalam pegi timbang sudah 9 kilo..
next week baru nak masuk 6 bulan..
Bila misi kira BMI...tu diaaa...!!!!

Misi tanya..' Nak pangkah tang mana niiii?????..'
'Pangkah la tang mana2 pun misi oiiii...jangan keluaq dari grafff...sudaaaaa..."



Graf menaik dengan sangat baik...kiranya ini graf keuntungan sebuah syarikat...
sila bayangkan betapa kaya rayanyer ahli lembaga ngan anak buah syarikat tersebut....

Setelah melepasi kawasan putih...mencecah kawasan kuning...dan..yaaa....
hampir terkeluar dari landasannnn...yeahh!!!!

Apapun..janji anak ibu si buntat sihat sepanjang hayatt...aminnn.....


2 ulasan:

Sharinginfoz berkata...

kejap aja masa berlalu kan....

Dewi Aja berkata...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)