WELCOME

HOME SWEET HOME

Rabu, 28 Mac 2012

My name is not BUNTAT..!!

Salam..


Ni semua adalah kerja ibu saya..
Sedang bapak saya bawak kereta dari Pahang menuju Utara..ibu saya seperti tiada pekerjaan..
Ibu saya mula mereka2 apa yg hendak dilakukan..
Lalu saya menjadi mangsa...:p

Saya masih kecil..baru 6 bulan lebih..
Belum tumbuh gigi...
Baru menirap dan melakukan aksi reverse atau undur ke belakang sambil membuat pusingan ...
Tetapi apa yang berlaku..???
Saya dipaksa melakukan posing yang macam2...
Ibu saya kata..bayi cepat membesar...sampai satu peringkat umur..barulah slow down skit...
Jadi..itulah alasan ibu saya..
Ibu kata lagi...
Ibu sudah cukup besar...nak masuk dlm gambar pun tak muat...hihihi..

Itu saja lah untuk renungan hari ini..
Sekian, terima kasih...

Yang Benar..

IRFAN HADI - .my name is not BUNTAT..!!

5 ulasan:

kisahwanida berkata...

tapi bolatsssss

Aldina berkata...

Sarid, debabnya...cepat kan budak2 bsr...kita dh makin berusia..Rosni

YanaHime berkata...

alololo....pipi labuhnyaa

Tanpa Nama berkata...

Great post! We are linking to this particularly great post
on our site. Keep up the good writing.

Here is my blog - exercises to jump higher exercises to improve vertical exercises to improve vertical jump exercises to improve vertical leap exercises to increase vertical exercises to increase vertical jump exercises to increase vertical leap exercises for vertical exercises for vertical jump exercises for vertical leap workouts to jump higher workouts to improve vertical workouts to improve vertical jump workouts to improve vertical leap workouts to increase vertical workouts to increase vertical jump workouts to increase vertical leap workouts for vertical workouts for vertical jump workouts for vertical leap vertical jump exercises vertical leap exercises vertical jump workouts vertical leap workouts

Dewi Aja berkata...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)